Ricetta tagliata manzo aromatica!
INGREDIENTI
Manzo 700 g
Senape 2 cucchiai
Capperi 15
Rosmarino 3 rametti
Olio evo q.b.
Aglio 1 spicchio
Aceto balsamico 2 cucchiai
Sale q.b.
Vino bianco 2 cucchiai
PROCEDIMENTO
Massaggiare la carne con le mani unte di olio evo e fare scaldare bene la piastra.
Raggiunta la bistecchiera la giusta temperatura, porvi la carne e farla cuocere su tutti i lati.
Tagliare il manzo a fettine di circa mezzo centimetro.
Con questa salsa guarnire le fettine di carne dopo averle passate velocemente sulla piastra.
È un piatto semplicissimo e di sicuro successo.
Volendo la carne può essere adagiata su un letto di rucola o di patate al forno tagliate sottili come fatto in questa ricetta.
Per vedere tutte le altre nostre ricette cliccate qui su: http://ift.tt/2fTzEP2
Flank steak recipe!
INGREDIENTS
Beef 700 g
Mustard 2 tablespoons
Capers 15
Rosemary 3 sprigs
Oil evo q.b.
Garlic 1 clove
Balsamic vinegar 2 tablespoons
Salt to taste.
White wine 2 tablespoons
METHOD
Massage the meat with Evo oil and warm the grill well. When the bistecchiera has reached the right temperature, bring the meat and bake it on all sides.
Cut the beef into slices of about half a centimeter. Cook it for a few second on the grill, then put it on a dish.
Apart pour oil pan, garlic clove, mustard, capers and smoked rosemary. Cook on low heat, adjusting it with salt and white wine. Then add the balsamic vinegar. With this sauce garnish the slices of meat after passing it fast on the plate. It's a very simple and certainly successful dish. Wanting the meat can be laid on a bed of rocket or baked potato thinly cut as done in this recipe.
To so see all our recipes go to: http://ift.tt/2fTzEP2